Københavns Akvarieforening
Forsiden  Foreningen  Møder  Akvariebladet  Galleri  Faktasider  Links 

Forsiden / Foreningen / De gamle koryfæer / Per Heinricy
Per Heinricy

 
 
  AKVARIEBLADET 2005:
 

 Per Heinricy in memoriam

 

 

Vi har netop modtaget det sørgelige budskab om, at Per Heinricy er gået bort efter længere tids alvorlig sygdom. Han nåede at blive 71 år.

 

Per blev medlem af KA i 1959 og var foreningens ældste medlem målt i antal medlemsår. Han blev hurtigt involveret i bestyrelsesarbejdet og ydede en stor indsats som kasserer i næsten 11 år og som forretningsfører for Akvariebladet i bladets tre første og ret vanskellige år. Begge opgaver var meget krævende, ikke mindst i denne periode, men de blev løst forbilledligt og til medlemmernes store tilfredshed.

 
Årene 1960-1972 var en meget begivenhedsrig og til tider dramatisk periode i KA’s historie, med bl.a. 50 års jubilæet og føromtalte start af tidsskriftet Akvariebladet. Per spillede sin væsentlige rolle i alle disse begivenheder, som fik afgørende indflydelse på det KA, som vi i dag nyder godt af.

Den 5. december 1972 besluttede den daværende generalforsamling at påskønne Pers store indsats ved at udnævne ham til æresmedlem af Københavns Akvarieforening.

 

Vi udtrykker vores tak med et æret være Per Heinricy’s minde.

 

Poul Petersen


Print this page