Københavns Akvarieforening
Forsiden  Foreningen  Møder  Akvariebladet  Galleri  Faktasider  Links

Forsiden / Foreningen / Medlemskab

Medlemskab

Hvordan bliver jeg medlem?

Årskontingentet for 2017 er 390,- kr. for seniorer og 75,- kr. for juniorer (u. 18 år). Et seniormedlemskab gælder for medlemmet og dennes husstand.

For dette kontingent får du medlemsbladet Akvariebladet, og mulighed for at deltage i foreningens aktiviteter.

Du kan læse mere om alt dette på siden om foreningen
, og du kan se, hvad der pt. er planlagt under Møder og arrangementer.

Ønsker du mere information omkring Københavns Akvarieforening, er du velkommen til at kontakte et af bestyrelsens medlemmer.

For at blive medlem skal årskontingentet indbetales til foreningen. Ved indbetalingen, husk da at påføre navn og adresse.

Danske Bank: Reg. nr. 1551, konto nr. 7158661.

Ved Netbank:   +01<        +7158661<

Betalingsregler:

Ved indmeldelse mellem 1. januar og 30. juni:

Der betales fuldt medlemskontingent, årets allerede udkomne numre af Akvariebladet tilsendes. Nye medlemmer* udleveres ved første deltagelse i et medlemsmøde en tidligere årgang af Akvariebladet som velkomstgave.

Ved indmeldelse mellem 1. juli og 31. oktober:

Der betales halvt årskontingent. Nye medlemmer* modtager årets allerede udsendte numre, og herefter de følgende numre af Akvariebladet, efterhånden som de udkommer.

Ved indmeldelse efter 31. oktober:

Kontingentet betragtes som betaling for det efterfølgende år. Medlemmet er dog straks optaget som fuldgyldigt medlem, med de heraf følgende rettigheder. Som velkomstgave får nye medlemmer* den indeværende årgang af Akvariebladet tilsendt frit.

* Nye medlemmer er personer, der ikke tidligere har været medlem af Københavns Akvarieforening.

Print this page